Partnere

Her ses en oversigt over vores partnere. Vi har samarbejde med en række virksomheder, indenfor forskellige områder. Vi har både partnere indenfor HR, IT og branchepartnere.

Partnere

 

Her ses en oversigt over vores partnere. Vi har samarbejde med en række virksomheder, indenfor forskellige områder. Vi har både partnere indenfor HR, IT og branchepartnere. 

HR-Partnere

Branchepartnere

IT-Partnere

Medie-Partnere

HR-partnere

Høgsbro +Caspersen

Høgsbro +Caspersen er et konsulenthus med løn eksperter, bogholdere, optimering og HR medarbejdere. Høgsbro +Caspersen kan varetage forskellige opgaver. Bl.a. lønkørsel, opgaver indenfor bogholderi og regnskab samt optimering indenfor økonomi og HR.

KM2JOB

KM2JOB er et webbaseret system der skaber sikkerherhed i rekrutteringsprocessen. Rekrutteringssystemet gør fleksibilitet muligt, læs bl.a. med på ansøgninger og kommenter på kandidater.

Branchepartnere

KMD Private Schools

KMD Private Schools leverer fordelene ved teknologi, for at hjælpe kunder til succes og gøre en forskel i samfundet, erhvervslivet og hverdagen. KMD har til formål at levere avancerede offentlige digitale transformationsløsninger globalt ved at udnytte deres teknologier og ekspertise på området, i en verden i forandring.

Danske Advokater

Danske advokater er de danske advokatvirksomheders brancheforening. Advokatvirksomheder arbejder sammen om at udvikle og styrke den enkelte virksomhed og advokatbranchen til gavn for branchen såvel som for samfundet.

IT-partnere

Intect

Intect er et innovativt lønsystem med lønfaglige sparringspartnere. Hurtig lønberegning og effektiv lønhåndtering.

Timeplan

Timeplan gør det muligt at optimere planlægningsprocessen. Timeplan er brugervenlig og sikrer en nem kommunikation mellem virksomheden og medarbejder.

Elvium

Elvium er et brugervenligt rekrutteringssystem, der matcher kandidater baseret på kompetencer, uddannelse og erfaring. Det hjælper HR med GDPR, effektivisering og dataindsigt til bedre beslutningsprocesser via overblik og strømlining.

ProLøn

Lønsystem til små og store virksomheder. Et lønsystem der passer til alle typer og størrelser af virksomheder. Uanset om du er en lille virksomhed med 3 ansatte eller en stor virksomhed med 100+ ansatte, så har vi et lønsystem, der passer til dig og din virksomheds behov. ProLøn kan integreres med 2people, så løn og HR smelter sammen og sparer dig for en masse ressourcer.

DSA-Løn fra UVdata

DSA-Løn er det foretrukne lønsystem på landets friskoler og privatskoler.  Administration af skolens lønopgaver udgør en betydelig faktor i skolens økonomi. Samtidig er det ofte en meget omfattende og kompliceret opgave at varetage korrekt og effektivt. DSA-Løn automatiserer en lang række af de ellers komplekse og tidskrævende processer.

Medie-partnere

Empleda

Vil du gerne selv stå for rekrutteringsprocessen, men mangler nok kvalificerede kandidater?
Empleda skaber målrettet synlighed for dit stillingsopslag gennem målrettede kampagner på sociale medier. De eksponerer dit stillingsopslag for de helt rette kandidater – både de aktive og passive kandidater – på medier som kandidaterne benytter dagligt. Som kunde hos 2people får man 15% rabat på alle stillingsopslag.