Demo videoer

Vil du se eksempler på, hvad vores HR system kan?

Vælg hvilket modul du vil vide mere om og se derfra videoerne omkring emnet. Vi gennemgår flere konkrete opgaver, så du kan blive klogere på dine HR-opgaver, og hvor nemt og ligetil de kan administreres.

Se optaget demo af 2people

Dette er en kort optaget demo af 2people platformen, så du kan få et indtryk af, hvad 2people kan hjælpe jer med, hvad det koster og hvordan implementering og onboarding af platformen ser ud. 

Onboarding i 2people

Onboarding i 2people gør det nemt for alle involverede i en pre- og onboarding proces, at give en ny medarbejder den bedste start i virksomheden.

2peoples systemopbygning

2people er et modulopbygget HR-system. Men hvad betyder det egentlig? Og hvilken betydning har flere eller færre moduler på prisen? Det gennemgår vi i denne video.

Pris og implementering af 2people

Hvad koster 2people og hvordan ser en implementeringsproces ud? I denne video forklarer vi hvordan i beregner jeres pris på 2peoples HR-system, og vi klæder dig på til hvordan implementeringsprojektet kan forløbe.

Daniel Jill Sørensen 2people kontaktperson

Løser jeres HR udfordringer

2people systemet er udviklet af HR entusiaster, der har mange års erfaring indenfor HR.

Vi tilbyder en standardiseret løsning, der nemt kan kundetilpasses og sammenkobles med det, der er vigtigst for jer.

Vi står klar til at hjælpe med jeres HR behov og udfordringer.

Moduler i systemet

Rekruttering

Tavle med flueben grafik

Rekrutteringsmodulet gør det muligt nemt og enkelt at oprette en jobstilling. Gå jeres ansøgere igennem, ranger dem og vælg den bedste kandidat ud. Få desuden overblikket over jobsamtaler og overfør dennye medarbejder til onboarding modulet med få klik.

Medarbejderprofil

Grafik med lukket hængelås med skjold omkring

Medarbejderprofil modulet er et univers der giver overblik over medarbejdere, deres profil med kompetencer, kontaktoplysninger og opgaver. Gør det enkelt at kontakte den rigtige medarbejder til den pågældende opgave, uden at løbe på gangen.

Medarbejderudvikling

Forstørrelsesglas med avatar person i midten

Medarbejderudviklingsmodulet gør det muligt at holde MUS samtaler med dine medarbejdere og samtidig få overblikket og lave referat af den omtale samtale. Se på medarbejdernes udvikling og hvad de ønsker for fremtiden, samt hvor langt de er på deres rejse.