Demo videoer 

Nedenfor har vi forskellige videoer med demonstrationer fra de forskellige tiltag i vores demo. Lær mere om hvordan det er at begå sig på siden og hvor nemt rekruttering og HR kan være.

Rekruttering

Fra rekruttering til arbejdsproces

Denne video beskriver hvordan du kan oprette en medarbejder der skal ansættes, direkte fra rekruttering til onboarding forløbet i arbejdsprocessor.

Oprettelse af ledig stilling

Her vises rekrutteringsuniverset. Videoen er en guide til hvordan man nemt opretter ledige stillinger i vores HR-system.

Sortering af ansøgere

Sorter og filtrer blandt de ansøgere der er kommet ind til en ledig stilling. Sorter bl.a. på kvalifikationsmatch eller på afgivet score.

Ledig stilling og  jobannonce

Guide til hvordan man ændre i en ledig stilling og hurtig gennemgang af hvordan man opretter en jobannonce i systemet.

Data information på ansøger

Overblik og detaljer for ansøgere. Her kan man se hvilke informationer der er på den enkelte medarbejder og hvad der menes om ansøgeren.

Interview mødekalender

Video omkring hvordan man opretter en mødekalender for de interview der skal gennemføres med ansøgerne til den enkelte stilling.

Afslag til ansøgere

Send hurtigt og professionelt et afslag til dine ansøgere. Skræddersy en afslagsmpl og send den til flere hvis ønsket.

Medarbejderprofil

Medarbejderprofilunivers

Se nemt og enkelt en liste over dine medarbejdere. Send mails til de enkelte, opret nye medarbejdere eller importer. Se desuden hvordan det er muligt at søge efter medarbejdere på deres stilling.

Medarbejderudvikling

 

 

Trivselsundersøgelse

Få en samlet oversigt over trivselsundersøgelser, og fremdriften  herunder, for virksomheden, afdelingen og den enkelte medarbejder.

Dialog skabelon

Oprettelse af dialog skabeloner til samtaler og dialoger med afdelinger og medarbejdere.