Support

Når man har taget beslutning om at investere i et HR-system, og man har haft en god implementeringsproces, så overgår man til vores dygtige support, så der altid er hjælp at hente. Unikt for 2people er, at du også kan få HR-faglig sparring på dine spørgsmål til at drive god HR i jeres virksomhed.
Grafik af tre tandhjul i en puslespilsbrik

Flere muligheder for support

2people har et support-center bestående af 3 medarbejdere, som altid sidder klar til at hjælpe jer via følgende kanaler:
 
  • Teknisk support-center på vores hjemmeside, til hvis I måtte opleve fejl i systemet.
  • Chat med os direkte på hjemmesiden ved akut behov for svar på basis spørgsmål.
  • Support mailen ved alle former for hjælp, som ikke er fejl, og ikke kræver øjeblikkelig besvarelse.
  • I kan ringe til vores telefonsupport ved akut behov for hjælp, eller for HR-faglig sparring
 
Her under kan du læse mere om de forskellige muligheder.

 

Teknisk support

Hvis du skulle være så uheldig at opleve fejl i vores system (du ved, sådan er det jo nogle gange med IT), så kan du kontakte vores tekniske support her på vores hjemmeside.

Her kan du sikkert afgive fortrolige og personfølsomme informationer, som kan hjælpe vores udviklere med at fejlfinde og rette fejlen.

 

 

Tandhjul med avatar person i midten
Intranet rev

Chat support

På vores hjemmeside kan du altid chatte med os ved akut behov for svar på basis spørgsmål. Det er også via denne chat jeres medarbejdere kan få hjælp til hvordan de fx. logger ind på jeres 2people løsning, hvis de har behov for at tilgå deres oplysninger eller finde referater af deres MUS-samtaler osv.

 

E-mail support

Support via e-mail er til alle former for hjælp til dig som administrator eller leder. E-mail support er til alle henvendelser som ikke er fejl og heller ikke kræver øjeblikkelig besvarelse. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2 timer. 

 

envelope thin rev
phone thin rev

Telefon support

Dette er den mest foretrukne support type, og også den eneste man skal betale for. Føler du dig mest tryg ved at kunne ringe til en og få øjeblikkelig hjælp, så er dette løsningen for dig. Ud over hjælp til systemet, så har man ved denne løsning også mulighed for at få HR-faglig sparring. Dvs. at du kan spørge vores HR-faglige supportere til råds om fx. hvad man spørge om i en trivselsundersøgelse, eller få sparring på en god onboarding proces eller andet HR-fag-relateret.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores HR-system?