Er du klar
til reboarding
af dine kollegaer?

Med 2peoples HR-løsning bliver det let og effektivt og vi hjælper dig med at blive KLAR!

Få de første
3 måneder gratis

I 2people bliver dine HR-opgaver digitaliseret, så du nemt
og effektivt bliver klar til at modtage dine
kollegaer efter nedlukningen. Du rekrutterer og onboarder nye medarbejdere med store tidsbesparelser i HR-løsningen, som indeholder alt, hvad du behøver for at blive hurtigt klar! Vi vil gerne hjælpe dig, og derfor får du de første 3 måneder gratis.

Hvad siger kunderne
om 2people i en coronatid?

Karen
Mørkholt

CEO, Revision Limfjorden

“Vi anvender løbende 2people til brug for diverse interne spørgeundersøgelser, APV mv. og har også anvendt 2people
til at tage en trivselsundersøgelser, herunder i Corona-tiden. Vi har løbende trivselsundersøgelser, og særligt under Corona har det været vigtigt at få fingeren på pulsen om, hvad der rør sig, og om der er noget, vi som virksomhed kan være med til at gøre bedre eller nemmere for vores hårdt presset medarbejdere. Det er med til at danne bedre overblik for vores ejer/partnere, om hvad de skal ”grave i”, nu hvor de leder en del af vores medarbejdere på distance.”

Lars
Thejl

CEO, Washpower

“2people har været en stor hjælp i vores rekruttering af nye medarbejdere. Det innovative dashboard, hvor vi har givet scores, lavet kommentarer, og overordnede vurderinger af de enkelte kandidater/ansøgere har gjort det meget lettere for os at dele holdninger og tanker til, hvilke profiler vi anså for mest relevante for Washpower. Dét selv om vi har siddet på forskellige lokationer.”

Michael
Kudsk

CEO, Zystm

“Hos Zystm benytter vi 2people til udsendelse af de interne beskeder til alle medarbejderne. Med 2people ved vi nemlig at beskederne sendes og modtages i et sikkert system, hvor det kun er vores medarbejdere og ledere der har adgang. Informationen fra ledelsen har nok aldrig været vigtigere for at bevare motivation og tryghed som nu i en corona tid.”

All-in-one HR-løsning
der matcher dine behov

Vær klar til at reboarde dine medarbejdere, så de kommer på 100%, meget hurtigt. Få reboardingen planlagt i 2people, så der er styr på, hvem der skal gøre hvad, ved at få løsningen til at udsende remindere på HR-opgaverne – når processen igangsættes.

Gør klar til at gennemføre trivselsundersøgelser og samtaler for løbende at følge dine medarbejdere og
få de rette tiltag og opgaver igangsat. Herudover kan du få overblik over udleveret og afleveret udstyr fra dine medarbejderes hjemmearbejdspladser.

Jeg vil vide mere...

Jeg ønsker helt uforpligtende at høre og se
mere om de muligheder 2people kan give mig.

Udvalgte kunder

Kontortider:
Man – Fre 08.00 – 16.00

Telefon: +45 71 99 69 44
Email: info@2people.com

Addresse: Åbogade 15, 8200 Aarhus N, Danmark

© 2021 2people

skriv til os

Udfyld felterne nedenunder. Vi vender tilbage til dig snarest.