Én HR-løsning til alle jeres HR-opgaver

2people består af 15 forskellige moduler, der kan kombineres på kryds og tværs, så løsningen passer til jeres måde at arbejde med HR. Hvis jeres behov ændres, kan der løbende tilkøbes/fravælges moduler eller byttes om på de moduler i har, så systemet understøtter jeres til hver en tid aktuelle behov.

Her under kan du beregne den præcise pris for jeres 2people løsning.

To kolonner
Vertikal
Horisontal
HR Modul udregner
Opsummering
Navn Total
"{{getWooProductName}}"er tilføjet din kurv
Have a promocode?
Promocode Hide Show
---

Ofte stillede spørgsmål

Betingelser
  • Oplistede priser på licens og support er pris pr. måned.
  • Oplistede priser på implementering og evt. øvrige ydelser er engangsbetaling.
  • Priserne forudsætter årlig fakturering. For andre fakturerings intervaller kan der pålægges gebyrer.
  • Aftalens første år inkl. ydelser og services faktureres ved aftalens underskrift.
  • Et abonnement er bindende i 12 måneder. Herefter fornyes aftalen løbende med 12 måneder til det opsiges.
  • Aftalen har et opsigelsesvarsel på 3 måneder til udgangen af en abonnementsperiode.
    Der tages forbehold for fejl i beregningerne i prisberegneren
Hvilke programmer kan løsningerne integrerer med?

2people kan integrere med flere forskellige systemer. Se listen her. 2people har også et åbent REST API som kan bruges til at bygge jeres egne integrationer, eller til at bygge integrationer til systemer, som ikke fremgår af vores liste

Hvor hurtigt får man adgang til løsningen?

Du kan få adgang til løsningen inden for 24 timer. Normalt afholder vi dog indledningsvist et demo møde hvor I ser platformen live og hvordan den kan understøtte jeres behov.
Her efter indgår vi en formel aftale. Så afholder vi et opstartsmøde, hvor I sammen med jeres implementeringskonsulent planlægger implementeringsprocessen. I vil på dette møde få adgang til jeres løsning.

Hjælper i med opsætning af 2people platformen?

Der er to muligheder for at få hjælp til opsætning af 2people platformen:

  1. Gør det meste selv.

Hvis du bedst kan lide at styre tempoet og opsætningen af systemer selv, så er dette en god løsning, som samtidig er billigere en fysisk implementering. Her får du 1 times online kick-off ifm. opstart af implementering. Herefter bruger I vores guide/manual til at opsætte systemet. Der vil 3 gange i løbet af implementeringsperioden, som aftales med jer, afholdes online statusmøder med en erfaren HR-konsulent. Og derudover kan man benytte vores telefonsupport, såfremt det er tilkøbt.

  1. Fuld implementering.

Hvis du hellere vil overlade det meste af implementeringen og onboardingen til os, så stiller vi en HR-konsulent til rådighed, som kender vores system ud og ind. HR-konsulenten kommer ud til jer fysisk, hvor konsulenten i løbet af implementeringsperioden vil hjælpe jer med opsætningen via train-the-trainer princippet – helt fra første login til platformen er i drift. 

Kan jeg se systemet live?

Vores HR eksperter sidder klar til at besvare dine spørgsmål og vise dig platformen. Book tid til en demo hvor vi kan guide dig til den bedste løsning for netop din virksomhed

Er der en opsigelsesfrist?

Et abonnement er bindende i 12 måneder. Herefter fornyes aftalen løbende med 12 måneder til det opsiges.
Aftalen har et opsigelsesvarsel på 3 måneder til udgangen af en abonnementsperiode.

Hvem bruger oftest jeres løsninger?

Alle typer af virksomheder kan bruges vores løsning. Vi har kunder, der spænder i ansatte fra 10 – 500+, og tæller brancher som skoler, advokater, industri, håndværkere osv. Det, der definerer, hvem platformen bruges af, er, om platformens funktioner understøtter netop jeres måde at arbejde med HR og personaleadministration.

Vores kunder har i gennemsnit 100 medarbejdere. Fælles for vores kunder er, at vi har hjulpet dem ud af at administrere deres medarbejdere i Excel og fra at opbevare juridiske dokumenter i Teams eller interne mappestrukturer på drev.
Vores kunder har med andre ord haft et behov for at blive digitaliseret og arbejde mere effektivt med HR og medarbejderadministration.
Men vi har også store kunder, med mere end 500 medarbejdere, som er skiftet til os fra andre systemer, fordi vi på flere områder er det bedste system i Danmark.

Hvor mange medarbejdere skal man have ansat for at bruge 2people platformen?

Som udgangspunkt er der ikke noget minimum eller maksimum for, hvor mange ansatte man skal have, for at bruge vores platform.

Du skal i stedet vurdere, om jeres daglige administration og arbejde med de ansatte, i en HR-kontekst, kunne blive enklere og mere automatiseret, end  den måde i håndterer det på i dag. Vores kunder er alt fra 10 – 500 ansatte.

Daniel Jill Sørensen kontaktperson hos 2people

2people

Daniel Jill Sørensen

CEO & Partner

Tlf. +45 50996944

Mail daniel@2people.com

2people

Daniel Jill Sørensen

CEO & Partner

Tlf. +45 50996944

Mail daniel@2people.com

Info Kontakt

2people A/S

Åbogade 15

8200 Aarhus, Danmark

Tlf. +45 71996944

Mail info@2people.com

2people A/S

Åbogade 15

8200 Aarhus, Danmark

Tlf. +45 71996944

Mail info@2people.com