Om os

Hvorfor?

Marianne Grubak har realiseret sin drøm om at lave et enkelt og super brugervenligt HR-system, fordi hun som HR-konsulent oplever, at mange virksomheder arbejder med deres HR-opgaver enten i Excel eller i meget komplekse IT-systemer. Derfor gik Marianne i gang med at udvikle 2people: den perfekte løsning, hvor virksomheder let og effektivt kan håndtere deres HR-opgaver.

Vores hjerte banker for HR

2people er et effektivt system til HR og personaleledelse, som er lavet af HR-specialister med erfaring fra mange forskellige brancher og størrelser på virksomheder. Desuden har vi erfaring med HR i både det offentlige og private på både lokalt, nationalt og globalt plan. Vi har udviklet et HR-system, som giver glade, sunde, effektive mennesker og forretning.

Teknologien bag løsningen

Vi har udviklet en lynhurtig cloudbaseret HR- og personaleløsning. En cloudbaseret løsning sikrer at serverne kører, serviceres og der foretages de nødvendige backups. Rent fysisk er vores servere placeret i Danmark, hvor backup og sikkerhed er i sikre hænder. Du kan både bruge løsningen på din PC, tablet eller telefon.

Kontortider:
Man – Fre 08.00 – 16.00

Telefon: +45 71 99 69 44
Email: info@2people.com

Addresse: Åbogade 15, 8200 Aarhus N, Danmark

© 2021 2people

skriv til os

Udfyld felterne nedenunder. Vi vender tilbage til dig snarest.