Kvalifikations-, kompetence- og certifikatstyring

I modulet kan der defineres jobprofiler som benyttes til jobbeskrivelser og kvalifikation/kompetencestyring. 

R

Seriøs og effektiv kvalifikationsstyring

R

Få notifikationer på deadlines

R

Brug jobprofiler allerede i rekrutteringsprocessen

2022 06 08 09 20 05
Kvalifikationer og kompetencer
2people - Certificeringer

Effektiv styring

I 2people har I en seriøs og meget effektiv kvalifikationsstyring. Start med at sætte kvalifikations- og certifikatkrav på medarbejdergruppe, job og medarbejdere så er I klar til at score den enkelte medarbejder og gennemføre udviklingssamtaler og feedback hvor kvalifikationsoverblikket, også i form af karriereveje, på den enkelte medarbejder er en helt naturlig del. 

Kvalifikations match-ups kan gennemføres på det enkelte menneske, jobs og team/afdeling. På certifikaterne knyttes der en udløbsdato og der sendes notifikationer til den ønskede person når udløbet på certifikatet nærmer sig. 

Notifikationer for deadlines

I 2people er der notifikationer på deadlines på KPI’er, action/aftaler og opgaver. I kan ydermere tilknytte periodiske remindere på opgaver. Dette betyder at HR løsningen kan pushe fremdriften på alle mål/KPI’er og aftaler/opgaver/actions i stedet for at din og dine kollegaers tid skal benyttes til at pushe fremdriften. 

KPI/mål kan defineres for hele forretningen og de enkelte afdelinger og teams samt på den enkelte medarbejder. Der kan linkes mellem KPI’erne og der kan laves handlingsplaner hvor I har styr på fremdriften som kan følges på alle niveauer.

2022 06 08 09 20 51

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores HR-løsninger?