Kvalifikations-, kompetence- og certifikatstyring

 

I modulet kan der let defineres jobprofiler som benyttes til jobbeskrivelser og kvalifikation/kompetencestyringen.

Brugen af jobprofiler kan starte allerede i rekrutteringsprocessen – hvor der kan knyttes en jobprofil på den ledige stilling, dette betyder at den nye medarbejder automatisk for tilknyttet en jobbeskrivelse og kvalifikationskrav til medarbejderprofilen i forbindelse med onboardingen.

Effektiv styring

I 2people har du en seriøs og meget effektiv kvalifikationsstyring. Start med at sætte kvalifikations- og certifikatkrav på medarbejdergruppe, job og medarbejdere så er du klar til at score den enkelte medarbejder og gennemføre udviklingssamtaler og feedback hvor kvalifikationsoverblikket, også i form af karriereveje, på den enkelte medarbejder er en helt naturlig del.

Kvalifikations match-ups kan gennemføres på det enkelte menneske, jobs og team/afdeling. På certifikaterne knyttes der en udløbsdato og der sendes notifikationer til de ønskede person når udløbet på certifikatet nærmer sig.

Notifikationer for deadlines 

I 2people er der notifikationer på deadlines på KPI’er, action/aftaler og opgaver.

Du kan ydermere tilknytte periodiske remindere på opgaver. Dette betyder at HR løsningen kan pushe fremdriften på alle mål/Kpi’er og aftaler/opgaver/actions i stedet for at din og dine kollegaers tid skal benyttes til at pushe fremdriften.

KPI/mål kan defineres for hele forretningen og de enkelte afdelinger og teams samt på den enkelte medarbejder. Der kan linkes mellem KPI’erne og der kan laves handlingsplaner hvor du har styr på fremdriften som kan følges på alle niveauer.

2people - Certificeringer