Kundeudtalelser

Kundeudtalelser

I Viborg FF er VFF2people blevet en central del af vores kommunikation og indsamling af data i forbindelse med vores Akademi. Data i 2people kan opsummeres og sammenlignes på tværs af årgange. Det giver os en unik mulighed for at følge spillerens udvikling og sammenligne med andre talenter fra tidligere årgange.

Palle Nielsen

Team Manager / Viborg FF

Vi valgte 2people da de leverer en dynamisk HR platform som en sikker og effektiv cloudløsning i udvikling. Grundlæggende leverer 2people et system som er let forståeligt, nemt tilgængeligt, med nogle enkle løsninger/værktøjer som gør personaleledelse enkel og logisk, og hvor vi kan tilpasse skabeloner og system efter vores behov og ikke omvendt.

Susanne Nielsen

HR Manager / Scandic Pelagic

Vi valgte 2people fordi de taler et sprog som vi kan forstå. 2people er let at bruge, løsningen er meget logisk – uanset om vi benytter udvikling/handlingsplan, MUS, opgavestyring eller opbygningen af vores ombordproces. Vi benytter 2people både til forretnings- og medarbejderudvikling. Løsningen kan i den grad bruges til vores virksomhed.

Claus Egholm

Indehaver / Kjellerup VVS

Vi valgte 2people fordi det er et meget brugervenligt system, som stadig bliver udviklet og udvidet. 2people er et system, der tilpasser sig til forretningen, i stedet for at forretningen skal tilpasse sig til systemet. Vi kan kun anbefale 2people – vi er virkelig blevet bekræftet i hvor brugervenligt det er, for når man først får fingrene i det, så er der flow i det.

Mette G. Hjortnæs

HR Partner / Mortalin

Jeg er forelsket i 2peoples system ift. aftaler mellem leder og medarbejder – super troværdigt og vi er ude over meninger og opfattelser. 2people er altid lydhør for forslag og der er altid hjælp at hente, når man har brug for det. Med 2people kan jeg arbejde strategisk med kompetenceudvikling og med trivsel og så kan jeg sikre klare aftaler mellem leder og medarbejder.

Henriette Nørgaard

HR & Procesansvarlig / AB Electric A/S

Jeg er stødt på mange systemer der lover det samme; lette skræddersyede løsninger, som er meget brugervenlige, og til overkommelige priser. Jeg oplever dog, at der altid er mindst ét af kriterierne, der ikke er opfyldt. Altså, indtil jeg blev introduceret til 2people. Det er så tæt på en skræddersyet løsning, i forhold til, hvad langt de fleste virksomheder har brug for. Det er brugerintuitivt og med absolut overkommelige priser. Jeg kan give min varmeste anbefaling til 2people.

Karen Mørkholt

HR-ansvarlig / Revision Limfjorden

2people er meget brugervenligt og et ideelt system til hele vores HR og meget mere. Vi bruger 2people til MUS, ombordsamtaler, jobbeskrivelser og selvfølgelig til understøttelsen af GDPR. Vi er meget tilfredse med hele systemet. Som ejerleder kan jeg kun anbefale 2people, et helt igennem fantastisk ledelsesværktøj.

Steffen Vestergaard

Salgschef / Vestergaard Huse

Jeg anvender bl.a. 2people til forsvarlig arkivering af personaledokumenter, medarbejderudviklingsværktøjer, APV undersøgelser, osv. Værktøjet betyder, at jeg har ét system, som indeholder alt det jeg som HR konsulent har brug for ifm. optimal personalehåndtering.

Tina Nedergaard

HR Konsulent / Ymer Technology ApS

Med 2peoples cloudløsning giver det totalt mening at bruge ressourcer på MUS og andre HR processer, som udvikler min forretning og medarbejderne. Vi har benyttet 2people i flere årshjul og det har været en kæmpe støtte. 2people benyttes både af mig og mine medarbejdere. Jeg kan kun anbefale 2people.

Peter Toft

CEO / Toft-Care