Kundecases

 

Kundecases

Alle ansatte fra JO Hydraulics stående foran en firmabil med logo

Spar tid på administrative processer

Administrerende direktør, Sidsel Algren Svendsen, fortæller: 

“JO Hydraulics er en familieejet virksomhed der sælger hydraulik-komponeneter og -løsninger. Vi har brugt 2people siden januar 2021. Incitamentet for at gå i gang, var at HR-opgaven var vokset os over ørene (vi er vokset fra 3 til 16 medarbejdere) og vi havde brug for et værktøj, som kunne hjælpe os med at styre vores HR-processer samt passe på vores data”

Administrerende direktør, Sidsel Algren Svendsen, fortæller videre om de funktioner i 2people, som de har taget i brug:

Medarbejderprofilen: Vi oplever en tryghed, da 2people sikrer, at vi overholder alle GDPR reglerne med hensyn til medarbejderdata. Både leder og medarbejder kan hurtigt finde de rette informationer om medarbejderen – det sparer tid og giver færre forstyrrelser.

Dokumentarkiv og udstyrsregistrering: Giver en meget effektiv styring samt overblik – sparer tid.

Kvalifikationsstyring: Benytter vi i forhold til medarbejderens job og opgaver – giver os en målrettet medarbejderudvikling – hurtigt overblik over evt. GAP, hvad der er krævet, og hvad har medarbejderne. Det benyttes i alle samtaler – det sparer tid og giver tilfredse medarbejdere.

Opgaver: Alle i JO Hydraulics kan følge fremdriften i vores strategiske målsætninger, og vi bliver mindet om deadline på opgaver, der skal løses i forhold til realiseringen af de konkrete mål – sikrer effektivitet.

Medarbejdertilfredshedsmålinger: Er nemme at udarbejde og giver en pejling på, hvor medarbejderne er i forhold til et givet emne (trivsel, strategi, ledelse, …). Når alle medarbejdere har svaret, kan vi trække en meget overskuelig rapport, som synliggør, hvor vi lykkes, og hvor vi skal have fokus.

Rekruttering: Giver tryghed med hensyn til GDPR reglerne – sikrer sletning af ansøgere og den rette behandling af de uopfordrede ansøgere. 2people betyder en hurtig ansøgerbehandling med adskillige autosvar – sparer tid, hvilket er vigtigt for os når vi vækster.

Onboarding-modulet: Betyder, at vi holder fokus og husker de opgaver, der skal løses – det kan godt være en udfordring i en mindre virksomhed – hvor der er mange forskellige opgaver på få hænder.

Grafik af tre tandhjul i en puslespilsbrik

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores HR-løsninger?