Implementering

Når man har taget beslutning om at investere i et HR-system, så er det helt essentielt for jeres succes med systemet og for retfærdiggørelsen af den investering, at systemet bliver implementeret korrekt, hurtigt og lige efter jeres behov. 

2people - Medarbejderprofil

To typer af implementering

Når 2people skal implementeres i jeres virksomhed, så er der to muligheder for at få hjælp:

  1. Gør-det-selv implementering
  2. Implementering med HR-konsulent

Her under kan du læse mere om forskellene på de to muligheder.

 

Gør-det-selv implementering

Denne implementeringsform er for dig, der er vant til at arbejde med HR-systemer, og som er komfortabel med selv at styre processen med at implementere et HR-system. Det er samtidig den billigste løsning.

Når man selv skal implementere 2people, så får man vores manual stillet til rådighed, samt adgang til vores projektstyringsværktøj ClearRamp. Her bliver I understøttet med forslag til den gode implementeringsproces.

I løbet af jeres implementering af systemet har I 3 online møder med en HR-faglig implementeringskonsulent, og I har løbende mulighed for at benytte vores support som hjælp.

 

Imp goer det selv

Implementering med HR-konsulent

Denne implementeringsform er for dig, der ikke har den store erfaring med at arbejde i et HR-system og implementere software. Hvis det er vigtigt for jer, at I får implementeret systemet hurtigt og effektivt og med personlig understøttelse hele vejen igennem, så er denne løsning den rigtige for jer.

Når I får vores HR-konsulenters hjælp til at implementere 2people, så styrer vi projektet fra start til slut, og I vil aldrig være i tvivl om hvad i skal gøre og hvornår det skal gøres. Og vi kvalitetssikrer løbende.

For hvert modul i køber får i 3 timers workshop med en HR-faglig konsulent. Ofte slår vi workshops sammen og implementere flere moduler på længere workshops.

 

Imp billede

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores HR-system?