Hvis du vælger vores All in a box pakke, får du adgang til vores system for tidsregistrering. Det er ekstremt nemt at sætte op og få organiseret, så både du og dine medarbejdere får en let og overskuelig løsning til registrering af arbejdede timer, samt anmodninger om ferie og fravær.

Med dette system bliver det hele overskueligt at holde øje med, og al jeres data vil være samlet ét sted. Det er både nemt for medarbejdere at indtaste arbejdede timer og at anmode om ferie og fri. Omvendt er det let for lederne at godkende anmodninger om ferie samt holde øje med den registrerede tid. Med vores HR-system til tidsregistrering bliver alting meget nemmere og hurtigere, og der vil ikke længere være brug for håndskrevne noter, der kan blive væk.
Alting vil være samlet ét sted, hvor der bliver holdt styr på det hele.

 

Få overblikket over dine medarbejderes arbejdstid

Med vores HR-system til tidsregistrering bliver det nemmere at holde øje med, hvornår dine medarbejdere holder fri. Vores system gør det overskueligt at holde øje med de accepterede feriedage, så du kan planlægge arbejdsopgaverne efter, hvornår medarbejderne holder ferie. Det forkromede overblik ligger altså lige for hænderne af dig, når du vælger vores All- in- a- box pakke, hvor du får vores HR-system til tidsregistrering med i købet.

Udover det store overblik over tids- og fraværsregistrering, så får du med dette system også adgang til forskellige tids- og fraværsrapporter, så der kan holdes styr på alle detaljerne.

 

Enkelt at notere tidsforbrug på arbejdsopgaver

Med i vores HR-system til tidsregistrering får du også mulighed for at registrere tidsforbrug på enkelte aktiviteter og arbejdsopgaver. Her kan medarbejderne indsætte de antal brugte timer på forskellige arbejdsopgaver. Medarbejderne kan derved vise, hvad de bruger deres tid på og lederne har overblikket over medarbejdernes forbrugte tid på de enkelte opgavetyper samt overblik over ferie og fravær

 

HR-systemet hjælper dig i hverdagen

Der er mange generelle fordele ved at bruge et HR-system, når det kommer til tidsregistrering. Både medarbejdere og ledere har overblikket over tidsforbruget på de enkelte aktiviteter. Der vil altså aldrig mere opstå tvivl om, hvor mange timer medarbejdere har arbejdet og om de derfor har optjent afspadsering eller ekstra løn. Systemet holder styr på det, så hverken medarbejdere eller arbejdsgivere kan så tvivl om, hvordan tingene hænger sammen, hvilket er en stor fordel for begge parter.

Vores HR-system er let at tage i brug og det tilpasser sig til lige præcis din virksomhed, så du føler, at du får optimalt ud af systemet. Vi hjælper dig godt i gang med hele processen og glæder os til at dele vores systemer med dig.