Whistleblower

Bliv compliant ift. whistleblowerordningen med et billigt build-in whistleblower modul, eller ved at integrere dit nuværende whistleblowersystem med 2people.

R

Administrer whistleblowerordningen selv

R

Benyt en ekstern administrator

R

Integrér jeres nuværende løsning

WB til opslag 1

Whistleblower modul

Leder i efter et simpelt og billigt whistleblowersystem, som I selv kan administrere, eller som kan administreres af en ekstern 3. part med speciale i whistleblower indberetninger? 2peoples whistleblower modul giver jer begge muligheder + en tredje mulighed.

Intern administration

Ekstern administration

Direkte integration

2peoples whistleblower modul lader jer administrere jeres egen whistleblowerordning, som jeres medarbejdere kan få adgang til at lave indberetninger til, via log-in siden til jeres 2people løsning.

I udpeger jeres egne behandlere af indberetninger og skriver jeres egen whistleblowerpolitikker. I laver jeres egen GDPR- tilpasset privatlivspolitik vedr. behandling af personoplysninger i whistleblowerordningen.

I får total ejerskab over jeres ordning, og sikrer samtidig compliance på alle retningslinjerne.

Pris: Følger prisen for de øvrige moduler du vælger/har.

2peoples whistleblower modul lader og en uvildig 3. part administrere jeres whistleblowerordning, som jeres medarbejdere kan få adgang til at lave indberetninger til, via log-in siden til jeres 2people løsning. Den 3. part er Blanner Compliance, som er eksperter i Whistleblowerordningen og en professionel certificeret samarbejdspartner.

Fordele ved at have en ekstern 3. part til at administrere ordningen er:
  • I skal ikke bruge ressourcer på at uddanne interne medarbejdere i at administrere en whistleblowerordning og udarbejdelse af lovpligtig dokumentation.
  • I sikrer at der ikke opstår interessekonflikter, hvis der f.eks. indberettes om den/de personer som internt skal administrere ordningen
  • I får mere ud af deres ordning, da medarbejdere mv. har større tillid til at deres identitet forbliver hemmeligholdt, hvis det er en ekstern part der behandler indberetningen
  • I sikrer, at indberetninger bliver behandlet korrekt iht. lovgivningen på området, da ordningen bliver administreret af professionelle som altid holder sig opdateret på ændringer til lovgivning, vejledninger, afgørelser mv.

Pris: 499 ex. moms. pr. måned. 

Hvis I allerede har et whistleblowersystem, så kan jeres medarbejdere få adgang til at lave indberetninger via 2people platformen.

Det er en fordel for jeres medarbejdere, at der kun er én indgang til alle medarbejder retteede aktiviteter, og at de aktiviteter er i Jeres HR-system.

Det er derfor ikke et krav, at I bruger 2peoples eget whistleblower system, men I kan nøjes med at integrere jeres eksisterende system i 2people, og fortsætte som I er vant til – bare nemmere for jeres medarbejdere.

2people har et samarbejde med GapSolutions, som vi anbefaler, hvis I vil have et eksternt system i selv kan administrere.

Pris: Gratis

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores moduler?