En HR-løsning til alle HR-opgaver

Prøv vores gratis demo i 14 dage og se hvad systemet kan. Opret nemt jobopslag, få overblik over jobinterviews, send automatiserede autosvar, vurder nemt medarbejdere og hold styr på deres komepetencer og udvikling.

Se vores HR-løsninger her

Vi tilbyder forskellige løsninger der hver især omhandler forskellige moduler, der gør det nemmere at håndtere HR-opgaver. Desuden er du med alle vores løsninger 100% GDPR compliant og det sikre dig derfor, at du opbevarer dine papirer korrekt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke programmer kan løsningerne integrerer med?

2people har et åbent API, så man kan lave en integration til et hvilket som helst andet system, der også har et åbent API. Integrationerne skal udvikles, enten af jer selv, eller af vores integrationspartner. Alle integrationer udvikles individuelt, da hver kunde har forskellige behov. Prisen for integrationerne aftales individuelt mellem kunde og integrationspartner, såfremt man ikke selv har kompetencerne in-house til integrationsudviklingen.

Hvor hurtigt får man adgang til løsningen?

Man får adgang til platformen samme dag, som man underskriver aftalen. Platformen skal dog opsættes til jer, og jeres processer og alt øvrigt indhold skal fyldes på, hvilket sker i implementeringsperioden

Hjælper i med opsætning af 2people platformen?

Der er to muligheder for at få hjælp til opsætning af 2people platformen:

  1. Gør det meste selv.

Hvis du bedst kan lide at styre tempoet og opsætningen af systemer selv, så er dette en god løsning, der samtidig er inkluderet i licensprisen. Her får du tre timers online kick-off ifm. opstart af implementering. Herefter bruger I vores guide/manual til at opsætte systemet. Der vil 3 gange i løbet af implementeringsperioden, som aftales med jer, afholdes online statusmøder med en erfaren HR-konsulent. Og derudover kan man benytte vores telefonsupport, såfremt det er tilkøbt.

  1. Fuld implementering.

Hvis du hellere vil overlade det meste af implementeringen og onboardingen til os, så stiller vi en HR-konsulent til rådighed, som kender vores system ud og ind. HR-konsulenten kommer ud til jer fysisk, hvor konsulenten i løbet af implementeringsperioden vil bruge 25 timer sammen med jer – helt fra første login til platformen er i drift. Prisen afhænger af hvilken af vores løsninger i køber adgang til.

Er der en opsigelsesfrist?

Abonnement træder i kraft ved Kundens underskrift af Købsaftalen, og løber indtil det opsiges i overensstemmelse med disse Standardvilkår.
Som kunde kan du skriftlig opsige købsaftalen med et varsel på 6 måneder til udgangen af en måned.
2people kan skriftlig opsige købsaftalen med et varsel på 12 måneder til udgangen af en måned.

Hvem bruger oftest jeres løsninger?

Alle typer af virksomheder kan bruges vores løsning. Vi har kunder, der spænder i ansatte fra 10 – 500+, og tæller brancher som skoler, advokater, industri, håndværkere osv. Det, der definerer, hvem platformen bruges af, er, om platformens funktioner understøtter netop jeres måde at arbejde med HR og personaleadministration.

Hvor mange medarbejdere skal man have ansat for at bruge 2people platformen?

Som udgangspunkt er der ikke noget minimum eller maksimum for, hvor mange ansatte man skal have, for at bruge vores platform.

Du skal i stedet vurdere, om jeres daglige administration og arbejde med de ansatte, i en HR-kontekst, kunne blive enklere og mere automatiseret, end  den måde i håndterer det på i dag. Vores kunder er alt fra 10 – 500 ansatte. 

Prøv en gratis demo

Start vores 14 dages gratis prøveperiode af demoen. Her får du adgang til alle moduler. Bliv klogere på hvad i behøver og se hvor nemt HR-opgaver kan løses.