n Historien

Historien bag 2people løsningen

Der var engang…

Der var engang en konsulent med brændende gejst for HR, som til dagligt arbejdede med talent management. Lige pludselig blev hun headhuntet og kom ud i den store vide verden. Her mødte hun mange forskellige virksomheder. Hun opleve dog, til stor forundring, at rigtig, rigtig mange virksomheder arbejde med HR-processer enten i Excel eller i enormt komplekse systemer – som faktisk ofte var så komplekse at virksomhederne tyede tilbage til deres Excel-ark. Da hun efter mange år vendte tilbage til hendes partnere havde hun et hav af erfaringer med fra felten. Og hun vidste udmærket godt hvad hendes næste skridt skulle være:

Hun ville redde den danske HR-verden og befri dem fra Excel-arkene!

“Jeg vil skabe en løsning, der er så simpel, så enkel, så gennemskuelig og helt igennem lækker – en løsning som kan automatisere og digitalisere HR-processerne!”

Og det er lige præcis det vi har skabt.

For det er lige præcis det vi kan.

Fordi vi er HR-specialister.

 

Ideen blev skabt

Ideen blev skabt i begyndelsen af 2015 og sidenhen er den blevet specificeret, designet og udviklet. Det har medvirket til at vi har kunne lave løsningen med den nyeste teknologi. Men husk nu det er ikke et af de sædvanlige IT drevne projekter, det er drevet af passionen og en forståelse for betydningen af HR og god personaleledelse i alle størrelser virksomheder. Vi har udviklet en løsning som er intuitiv og let at bruge for alle medarbejdere. 2people skal skabe værdi for den enkelte virksomhed.

2people er en effektiv HR og personaleledelses cloudløsning som er lavet af HR-specialister med erfaring fra mange forskellige brancher og størrelser på virksomheder. Vi har arbejdet med HR i lokale, nationale og globale virksomheder. Både i private og offentlige virksomheder.

Vores formål har været at lave en HR cloudløsning som:

  • Kan betale sig at købe – positivt resultat på bundlinjen
  • Skal også kunne bruges hos små og mellemstore virksomheder
  • Er hurtig at forstå og lære
  • Ikke er præget af så meget snak – men hurtig mulighed for handling
  • Skal indeholde de mest rigtige og enkle værktøjer som ledere og medarbejdere kan benytte effektivt. Herunder skal løsningen sikre at kravene fra den nye EU persondata forordning overholdes.
  • Alt dette og meget mere får du ved 2people. Alle værktøjerne i 2people kan benyttes både fra din PC og fra dine mobile enheder.

Vi har lavet en HR cloudløsning som giver Glade, sunde, effektive mennesker og forretning.