Hvad er fordelene ved et digitalt HR-system?

Hvad er fordelene ved et digitalt HR-system?

Lad ikke opgaverne vokse dig over hovedet

Når du driver en virksomhed, handler det om at vælge dine opgaver, være effektiv, uddelegere og strømline processer, hvor du kan.

Er det ikke noget, du evner, vil opgaverne ganske enkelt vokse dig over hovedet, når folk hiver i dig fra alle sider for at blive prioriteret højest – og det resulterer i fejl og miskommunikation, hvilket fører til endnu større problemer, der aldrig ville være opstået, hvis du havde haft lidt mere overskud.

HR-opgaver

Særligt HR-opgaver er notoriske for at involvere en ugudelig mængde papirarbejde, gamle systemer og manuelle processer, der virker forældede i dagens Danmark.

Tre forskellige skærme - desktop, mobil og tablet grafik

Derfor tilbyder 2people en løsning, der kan digitaliserer jeres HR-opgaver og gør dem meget nemmere, hurtigere og effektive at gennemføre – og tage læringen fra med videre for et bedre samarbejde på tværs af virksomheden. Vores HR-system kan tilpasses alle brancher og sammensættes af de moduler I ønsker.

Daniel Jill Sørensen 2people kontaktperson

Løser jeres HR udfordringer

2people systemet er udviklet af HR entusiaster, der har mange års erfaring indenfor HR.

Vi tilbyder en standardiseret løsning, der nemt kan kundetilpasses og sammenkobles med det, der er vigtigst for jer.

Vi står klar til at hjælpe med jeres HR behov og udfordringer.

Systematisering gør GDPR-compliance meget nemmere

Har du nogensinde kigget på EU’s persondataforordning og bedt til, at det, I gør for at være compliant, er nok?

Så bør du vide, at med en HR-løsning fra 2people får du hjælp til at komme tvivlen til livs én gang for alle.

Lige meget hvilken HR-løsning, I vælger, får I som minimum et organisationsdiagram, der overskueliggør virksomheden og dens ansatte, medarbejderprofiler med al data og alle dokumenter ét sted og dokumentstyring, som gør alt nemt at finde.

Derved ved I præcis hvilke oplysninger, I har om hvem og hvad, og kan til enhver tid informere, udlevere og slette, hvis nødvendigt.

Basis-HR-opgaver digitaliseret og simplificeret

Ønsker I at få mere ud af jeres HR-system end blot GDPR-compliance, kan I bl.a. Tilvælge modulerne “rekruttering” og “arbejdsprocesser”, der sætter jeres rekruttering og onboarding-processer i system digitalt, så I nemt kan finde den rette nye medarbejder dette kan gøres med en solid jobannonce, effektiv sortering af ansøgerne samt automatisk svare til kandidater – og I kan onboarde den kandidat, I vælger, hurtigt og gnidningsfrit, så der ikke går lang tid, før det bliver hverdag igen.

Derudover sørger vi også for, at I altid har styr på kvalifikationer og certifikater, og vi digitaliserer alle HR-opgaverne i forbindelse med medarbejderudvikling.

Del viden, udvikl talenter og tidsregistrer nemt

Vil I have det fulde udbytte af en HR-løsning, er det oplagt at tilvælge moduler til tids- og fraværsregistrering samt platformen Net2people til vidensdeling af video, tekst, billeder og nyhedsbreve.

Med i HR-systemet er også et digitalt talentmodul, hvor I kan vurdere efter jeres foretrukne parametre og skabeloner og bruge denne data senere i f.eks. udviklingsplaner.