Samarbejde med Danske Advokater

Danske Advokater har indgået et samarbejde med 2people om, at tilbyde en særlig version af 2people-platformen, som er tilpasset advokatbranchen – designet i samarbejde med Mazanti-Andersen. Det sikrer en hurtigere implementering og igangsættelse.

Spar tid på administrative processer

2people er en samlet HR-platform, som sparer dig for tid på de tunge administrative processer og sikrer GDPR-compliance i forbindelse med rekruttering og håndtering af medarbejderens personlige data.

Efter en succesfuld rekruttering har 2people automatiseret din onboarding proces, så HR oplever en nem og effektiv arbejdsgang, samtidig får den nye medarbejder en professionel modtagelse.

dokumenter

Modulet Dokumenter, giver overblik over de dokumenter der er tilgængelige i virksomheden. Det er muligt at se dokumenter fra virksomheden samt de dokumenter man har sendt og modtaget.

ledige stillinger

Ledige stillinger der er oprettet under Rekrutteringsmodulet. Modulet giver adgang til templates, der kan bruges til bl.a. at oprette ledige stillinger. 

Overblik over kurser og kursuspoint

Ved hjælp af 2people har dine jurister og advokater til enhver tid overblik over kursuspoint og kurser for at sikre opfyldelse af kravet om efteruddannelse.

I tilfælde af tilsyn vil dine medarbejdere nemt kunne trække en liste over kursuspoint. Fastholdelse og udvikling af dine medarbejdere løses via understøttelse af talentudviklingsmodulet og MUS-samtalemodulet.

I Danske Advokater forsøger vi på forskellige måder at lette driften af vores medlemmers virksomheder. Og når vi bliver præsenteret for en løsning, hvor der sættes strøm til at løse og forbedre mange HR-opgaver – og systemet ovenikøbet er blevet forfinet i samarbejde med en medlemsvirksomhed – så vil vi gerne indgå i et samarbejde. Partnerskabet med 2People betyder, at vores medlemmer kan købe en samlet HR-løsning med en rabat, som kun er tilgængelig for medlemmer af Danske Advokater.

Ulrikke Krogbeck

Vicedirektør, Danske Advokater

Løsning der gør administration effektiv

2people skaber en effektiv administration og høj compliance ift. håndtering af medarbejderdata, personlige dokumenter, ferie/fravær, IT-udstyr og alt andet, der vedrører dine medarbejderes ansættelsesforhold – og du kan nemt trække de HR-rapporter, du skal bruge for at øge employer branding og medarbejdertilfredshed.

Som medlem af Danske Advokater får du en attraktiv rabat på 2people’s gældende listepriser. Se evt. mere om rabat og øvrige vilkår på Danske Advokaters hjemmeside (kræver medlemslogin).

net2people

Net2people modul hvor medarbejdere kan kommunikere og dele information.  Information kan deles med virksomheden og i afdelinger. 

Da jeg sad som HR chef i et advokatfirma så jeg et behov for at simplificere HR processerne, have overblik over medarbejderdata, samt advokater skulle have overblik over OEU point samt være opdateret med øvrig certificeringer mv. da det  krævede en del manuel administration.

For at lette hverdagen for advokater, deres partnere og HR, implementerede vi 2people. Implementeringen var nem og effektiv. Feriefraværsmodulet giver partnere et overblik over hvem i deres team, der er på ferie hvornår. HR har nu mulighed for en effektiv styring af HR processerne. Med det fremtidige kursusmodul vil advokaterne bedre kunne tracke deres point og altid være compliant med retningslinierne.

2people har vist de har forstået behovene i advokatbranchen og har udviklet 2people med henblik på at effektivisere vores arbejdsgange. Jeg kan klart anbefale 2people til advokatbranchen.

Henriette Nielsen

Managing Partner hos NotaBene, Tidligere HR-Manager hos Mazanti-Andersen

Vil du vide mere om partnerskaber?

Vil du vide mere om partnerskaber?