Arbejdsprocesser

Få struktur og kontrol over jeres on- og offboardingprocesser og spar tid.

Arbejdsprocesser

 

Få struktur og kontrol over jeres on- og offboardingprocesser og spar tid.

R

Få struktur og kontrol over processer

R

Nemt overblik over data

R

Byg selv de arbejdsprocesser du ønsker

2people - Arbejdsprocesser
2people - Arbejdsprocesser

Onboarding af nye medarbejdere

Modulér og strukturer alle jeres ansætteretlige arbejdsprocesser således at I og jeres kollegaer husker at gennemføre alle de krævede opgaver til tiden. Onboarding af den nye medarbejder kan startes i rekrutteringsmodulet. Derved kan I genbruge data og opsætninger. 

Ved et enkelt klik kan I efterspørge det data som I ikke får fra ansøgeren i rekrutteringsprocessen og derved kan den nye medarbejder selvregistrere data fx CPR.nr., kontaktperson m.m. i medarbejderprofilen før ansættelsesdato. Fra onboarding kan der automatisk oprettes juridiske dokumenter med digital underskrift samt udlånt udtyr m.v. i den nye medarbejders medarbejderprofil. 

Automatiske oprettelser

Fra den ledige stilling i rekrutteringsmodulet kan der fra onboarding automatisk oprettes jobbeskrivelse, krav til kvalifikationer og certifikater på den nye medarbejder. I kan lave jeres egne formularer og godkendelsesflow, og som alt det øvrige er det hurtigt at opsætte og ændre. 

I kan selv “bygge” alle de arbejdsprocesser I ønsker og hermed har I jeres opgaver fuldstændig dokumenteret og har på samme tid de juridiske dokumenter placeret på den enkelte medarbejderprofil – let og ubesværet.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores HR-løsninger?