n

2people er en effektiv cloudløsning til de små og mellemstore virksomheder

I 2people får du meget hurtigt et overblik over organisationen, dine teams og medarbejderne. Du kan meget hurtigt finde de rigtige dokumenter fx ansættelseskontrakter og sidste års MUS referater og dermed spare meget tid. Du kan fastholde dine medarbejdere fordi du kan sætte din personaleledelse i system og 2people minder dig om dine planlagte opgaver.

Herudover får du en effektiv administration af fx kontrakter, certifikater, MUS, sygdom og APV og ikke mindst fri for bekymringer angående den nye EU persondataforordning

2People er let forståelig – Dit næste skridt giver sig selv og det ved vi er vigtigt for lederen i den mindre virksomhed. Ofte har lederen haft meget travlt med den daglige drift, men ved godt at det er nødvendigt med personaleledelsen – men man har bare ikke lige tiden. Vi i 2people har mange steder oplevet, at små virksomheder som vækster, har behov for at få set opgavefordeling og organisationen efter i sømmene. Dette kan 2people understøtte på en meget enkel og logisk måde med udgangspunkt i de processer, som er vigtige for jer og jeres kunder. Dette betyder at jeres ressourcer kan benyttes effektivt, således at alle kommer til at lave det I hver især bedst kan lide.

2People er enkel – Løsningen har det der skal til for at gøre personaleledelse enkel og logisk. Det er meget let at benytte 2people. Der er videoer med en gennemgang af værktøjerne således at det er nemt at benytte disse.  I 2people findes der skabeloner, som betyder at I hurtigt kan komme igang med fx den helt rigtige MUS proces. Skabelonerne kan tilpasses til jeres virksomhed sådan at I ikke spilder tiden. Der er support på løsningen når I har behov for det.

Prisen på løsningen betyder at de små og mellemstore virksomheder også kan være med og får mulighed for at opnå de strategiske fordele, som ellers har været forbeholdt de store virksomheder . I kan se et positivt resultat på bundlinjen ved brug af 2people cloudløsning.