n

2people er en effektiv cloudløsning til alle typer virksomheder

Det gode ved 2peoples løsning er, at den tilpasser sig til din virksomhed – og ikke omvendt. Løsningen er let at bruge, hurtigt at forstå og nem at implementere.

2people er blevet testet i mange forskellige virksomheder, store som små og i vidt forskellige brancher – alt fra bedemænd, boldklubber og store engrosvirksomheder.

Med 2people får du meget hurtigt et overblik over din virksomhed, dine medarbejder og dine processer. 2people er en løsning som understøtter dine processer og giver dig overskud i din arbejdsdag.

Lad os starte ud med de grundlæggende ting; du får et samlet sted til alle medarbejder stamdata. Du får også effektiv styring af alle dine dokumenter og nem administration af fx kontrakter, certifikater, MUS, APV og sygdom, samtidig med at du også er fri for bekymringer angående EU’s persondataforordning. Du får også din virksomhed opsat i et interaktivt organisationsdiagram, der gør det nemt at finde medarbejdere og kontaktoplysninger på tværs af din virksomhed. Ydermere kan du igennem 2peoples platform dele de gode historier og skabe rammerne omkring din virksomhedskultur.

Så helt enkelt får du nem administration og overblik over din virksomhed, som sparer dig for rigtig meget tid.

Derudover er der en lang række værktøjer tilgængelig til dig i 2people. Du kan opsætte dine virksomhedsprocesser i en pipeline, skabe tydelige karriereveje, oprette jobs og automatisk generere jobbeskrivelser. Jobbeskrivelserne kan du derefter nemt bruge når du skal rekruttere nye medarbejdere. Og med 2people, er hele rekruttering- og ombordprocessen legende let og sikrer dig de bedste kandidater til din virksomhed.