Vælg 2people HR

Med vores HR løsning får i de mest essentielle moduler til at løse enhver HR-opgave.

Hvorfor 2people HR?

Løsningen giver dig de relevante moduler til at arbejde nemt og effektivt med de fleste af jeres HR-opgaver. Udover alle elementer fra 2people Hire får du også udstyrshåndtering, kvalifikations-, kompetence- og certifikatstyring samt modulet til kompetenceudvikling og digitalisering af MUS, trivselsmålinger, APV’er m.m. 

Med 2people HR får du et komplet HR-system der håndterer dine medarbejdere fra rekruttering til offboarding og alt derimellem.

R

Find nemt og sikkert oplysninger på dine medarbejdere

R

Spar tid med digitalisering af rekrutteringsopgaver

R

Få det fulde overblik over on- og offboading processer

R

Medarbejderudvikling og kompetencestyring

Organisationsdiagram

Giver dig et hurtigt overblik over virksomheden og de ansatte i de forskellige afdelinger. Find desuden nemt og enkelt kontaktinformationer på dine kollegaer.

Medarbejderprofil

Dette modul gør det nemt at arbejde med den enkelte medarbejder. Modulet skaber overblik og gør det ligetil at finde data på den enkelte medarbejder.

Dokumentstyring

Få styr på alle dokumenter lige fra politikker og ansættelseskontrakter – det er let at finde og bliver opbevaret sikkert.

Arbejdsprocesser

Få struktur og kontrol over on- og offboarding processer og spar tid. Modulér og strukturer arbejdsprocesser med dette modul.

Medarbejderudvikling

Digitaliser alle HR-opgaver – dette kan være i forbindelse med MUS, feedback, udvikling m.m.

Rekruttering

Digitaliser dine rekrutteringsopgaver og spar tid. Bliv GDPR compliant da ansøgere og kandidater behandles og slettes efter GDPR reglerne.

Kvalifikations-, kompetence- og certifikatstyring

Definer jobprofiler som benyttes til jobbeskrivelser m.m.

2people

Daniel Jill Sørensen

CEO & Partner

Tlf. +45 50996944

Mail daniel@2people.com

2people A/S

Åbogade 15

8200 Aarhus, Danmark

Tlf. +45 71996944

Mail info@2people.com

Hvad vores kunder siger:

Vi valgte 2people fordi det er et meget brugervenligt system, som stadig bliver udviklet og udviklet. 2people er et system, der tilpasser sig til forretningen, i stedet for at forretningen skal tilpasse sig til systemet. Vi kan kun anbefale 2people..

Mette G. Hjortnæs

HR-PARTNER / MORTALIN

Vi valgte 2people da de leverer en dynamisk HR platform som en sikker og effektiv cloudløsning i udvikling. Grundlæggende leverer 2people et system som er let forståeligt, nemt tilgængeligt..

Susanne Nielsen

HR MANAGER / SCANDIC PELAGIC

Vi valgte 2people fordi de taler et sprog som vi kan forstå. 2people er let at bruge, løsningerne er meget logisk – uanset om vi benytter udvikling/handingsplan, MUS, opgavestyring eller opbygning af vores ombordproces..

Claus Egholm

INDEHAVER / KJELLERUP VVS

Kom nemt i gang

Skriv til os og bestil løsningen eller prøv vores gratis demo nu.