Pressemeddelelse:

Aarhus, 7. februar 2024 – 2people A/S, den fremadstormende leverandør af brugervenlige HR-systemer til mindre og mellemstore virksomheder, har netop annonceret en betydelig kapitaltilførsel fra to erfarne investorer. Investeringen muliggør igangsættelse af virksomhedens næste spændende vækstfase.

Stiftet i 2015 har 2people A/S etableret sig som en markant aktør på markedet for HR-systemer i SMV- segmentet, hvor en fleksibel modulopbygning gør det muligt at skræddersy løsningen tilMarianne Grubak & Daniel Jill Sørensen virksomhedens behov og pengepung. Sammen med Marianne Grubak,  Co-Founder og CPO i 2people, og resten af teamet har Daniel Jill Sørensen, der tiltrådte som ny CEO i 2022, formået at kommercialisere forretningen og skabe en god og stabil vækst. Denne indsats har nu tiltrukket kapital fra to erfarne investorer: professionel forretningskvinde, bestyrelseskvinde og serieinvestor Annette Brøndholt samt IT-Founder og serieinvestor Martin Gjødvad.

“Vi er super glade for at få så kompetente og empatiske mennesker ind i vores ejerkreds”. Annette og Martins beslutning om at investere i selskabet giver ikke bare nye vækstmuligheder, men også viden, kompetencer og en blåstempling af vores virksomhed og vores HR-system”, udtaler Daniel Jill Sørensen, CEO i 2people A/S.

Annette Brøndholt

Annette træder ind i bestyrelsen, som bliver hendes 13. i rækken af bestyrelsesposter, hvor hun lige nu bl.a. er næstformand i SOS Børnebyerne. Annette Brøndholt udtaler: “2people har imponeret mig med deres innovative platform og potentiale. Jeg glæder mig til at blive en del af rejsen og ser frem til at bidrage til den fremtidige succes. Jeg har arbejdet som Director og VP med ansvar for bl.a. Administration, HR og Finance i både SAS og By Malene Birger, og kender derigennem alt til de tunge arbejdsgange, der ofte er i en HR afdeling. Jeg har været heldig at have dygtige teams omkring mig i mine roller, men det har man typisk ikke i en SMV-virksomhed. Her er man ofte alene om rollen i HR og har i høj grad brug for et fleksibelt, brugervenligt og sikkert HR-system til at professionalisere, lette og effektivisere opgaverne. Og det er præcis dét, der tiltaler mig ved 2people platformen”

Martin Gjødvad, der er stifter af IT-konsulenthuset inu:it (på grønlandsk betyder inuit i øvrigt “menneske”), siger om investeringen:Martin Gjødvad “2people passer rigtig godt til min investeringsprofil. De er en SaaS virksomhed med fundamentet i orden, og jeg kan, med mine software kompetencer og mine øvrige investeringer, hjælpe teamet med at tage 2people til det næste niveau, især inden for produktudvikling med min erfaring fra inu:it, og indenfor markedsføring med mit selskab House of eCommerce.”

Med den nye kapitaltilførsel har 2people et klart fokus på at styrke sin position og etablere sig som den førende HR-system leverandør til virksomheder i SMV-segmentet. Og så skal der kigges ud over landets grænser sammen med de danske kunder, som også er til stede internationalt.

“Vores platform, 2people, hjælper virksomheder med at drive mere effektiv HR- og personaleadministration. Uanset hvor virksomhederne er i deres HR-modenhed, kan de få systemunderstøttelse gennem 2people og samtidig sikre bl.a. compliance på GDPR-området, whistleblowerordningen, loven om ansættelsesbeviser, ferieloven, barselsloven og den kommende lov om tidsregistrering,” udtaler Daniel Jill Sørensen.

Den seneste investering giver 2people A/S mulighed for at nå deres mål på det danske marked og forberede sig på international ekspansion. Virksomheden ser frem til at fortsætte sin rejse mod at levere brugervenlige HR-løsninger til danske SMV’ere.

For yderligere information, kontakt venligst:

Pressekontakt:

Daniel Jill Sørensen

CEO

Daniel@2people.com

50996944